Card side image
Mjesto: DVORANA SŠ JELKOVEC, Ul. Vladimira Stahuljaka 1, 10360, Sesvete
Datum: Subota, 15.01.2022.
Rok za prijavu: Četvrtak, 13.01.2022.
Poziv BILTEN_02a-GKF.pdf
Organizator:
Prijava: 253
Klubova: 38
Država: 3

Satnica 1. GRAND KARATE FUN turnira!

Drage kolegice i kolege,

dostavljamo vam satnicu 1. GRAND KARATE FUN turnira.,

Natjecatelje u kumite kategorijama s 1 ili 2 natjecatelja smo prebacili u prvu težu ako je to bilo moguće.,

U katama smo u istom slučaju natjecatelje premjestili u stariji uzrast ako su, u skladu s pravilima, ispunjavali dobni uvjet za takav postupak.,

Broj i popis natjecatelja po kategorijama možete pogledati na https://tournament.karate.hr,

Želimo vam ugodan boravak i dobar uspjeh na našem natjecanju!,

S poštovanjem,
Josip PetkovićObavijest

Poštovani, zbog iskazanog interesa produljujemo rok za prijavu na GRAND KARATE FUN do četvrtka, 13. siječnja, do 16:00 sati.

Također vas obavještavamo da je turnir premješten u sportsku dvoranu Jelkovec.

Link na lokaciju: https://goo.gl/maps/itMTuBaekJuXhoGBA

Cca 70 metara sjeverno od ulaska za sudionike nalazi se školska garaža s besplatnim parkingom za osobne aute i kombije do visine 2,20 m.

Plaćanje na ž.r. Karate kluba 10. DAN ( HR3023600001102194631 ), moguće je izvršiti najkasnije do četvrtka 13. siječnja do 10,00 sati, a nakon toga isključivo u gotovini na dan natjecanja prilikom ulaska u dvoranu.

Na upit klubova hoće li se natjecatelji moći prebaciti u težu kategoriju ukoliko ima malo natjecatelja odgovaramo citirajući uputu iz dopisa Natjecateljske komisije br NK-2022-01-05 -- 001 --od 5. siječnja:
- iznimno, u interesu natjecatelja, u slučaju da su u nižoj težinskoj kategoriji prijavljena 2 ili manje natjecatelja, iste organizator, uz suglasnost trenera, može prebaciti u prvu težu kategoriju

Okvirni početak natjecanja je u 10,00 sati a predviđeno trajanje do 18,00.
Točnu satnicu objaviti ćemo u četvrtak 13. siječnja u popodnevnim satima.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.

Kontakt i mjesto održavanja

Kontakt: mail: grandkaratefun@gmail.com

Predsjednik organizacijskog odbora
Josip Petković, tel.: +385 95 900 0035,

Sportski direktor
Marc-Antonio Haberle, tel.: +385 91 475 1904

Adresa: DVORANA SŠ JELKOVEC
Ul. Vladimira Stahuljaka 1
10360 SESVETE

Informacije o natjecanju

OPĆI UVJETI :

Sukladno propisima HKS-a koji vrijede za sve organizatore od 1.1.2022. godine, na natjecanju mogu sudjelovati isključivo registrirani članovi klubova. S obzirom da još nije održan licencni seminar za 2022. godinu, iza natjecatelja mogu, ukoliko klub nema raspoloživog licenciranog trenera/voditelja, kao pratitelji sjediti iza natjecatelja punoljetni registrirani član kluba, a brojnost pratitelja za svaki klub određuje se prema slijedećoj tablici:

1-3 natjecatelja

1 pratitelj

4-8 natjecatelja

2 pratitelja

9-15 natjecatelja

3 pratitelja

16-25 natjecatelja

4 pratitelja

26 i više natjecatelja

5 pratiteljaKonačni broj pratitelja određuje se na samom natjecanju prema broju natjecatelja za koje je plaćena pristojba. Klub odgovara za ponašanje pratitelja kojeg prijavi za natjecanje.

Svi natjecatelji moraju imati liječnički pregled - ne stariji od 6 mjeseci, a što klubovi potvrđuju pisanom izjavom. Svi strani klubovi trebaju biti članovi nacionalnih saveza koji su članovi Svjetske karate federacije (WKF). Natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost te preporučamo da budu osigurani od nezgode. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost od eventualne povrede nastale na natjecanju.

Natjecatelj može nastupiti u obje discipline (kate i kumite) te u jednom ili dva uzrasta, zavisno od važećih propisa tj. dokumenta 2. - KATEGORIJE za TURNIRE I OSTALA NATJECANJA za 2022. GODINU - ver 6.0 - od 20. prosinca 2021. Sukladno istom dokumentu na vaganje natjecatelji dolaze u kimonu i t-shirt majici. Provjera datuma rođenja predviđena je samo za natjecatelje stranih klubova. U katama za mlađe uzraste možete izabrati nivo A ili nivo B, zavisno od razine poznavanja kata vašeg natjecatelja. S obzirom da se prijave odvijaju preko portala Hrvatskog karate saveza, ali putem posebnog ulaza preko linka https://tournament.karate.hr, nije moguće prijaviti natjecatelja u kategoriju u koju nije dopušteno.

Pristojbe:

po natjecatelju

1. kategorija

180,00 kn (25€)

2. i svaka slijedeća kategorija

150,00 kn (20€)

Promjena težinske kategorije

30,00 kn (5€)

 

Natjecanje će se, sukladno epidemiološkoj situaciji, odvijati bez prisustva gledatelja. Ukoliko se epidemiološka situacija promijeni na bolje, moguće su promjene. Na natjecanju će se provoditi trenutne epidemiološke mjere za sportska natjecanja HZJZ i Stožera Civilne zaštite. Zaštitne maske obvezno je nositi na pravilan način cijelo vrijeme (osim natjecatelja za vrijeme zagrijavanja i nastupa). Osim ovih uputa molimo da se pridržavate i Smjernica i protokola Hrvatskog Karate Saveza, a koje možete preuzeti na: http://karate.hr/web/covid19.php


Raspored:

Raspored će se objaviti nakon završetka prijava.PRIJAVITE SE